Post by merssilkfulmeva on Feb 16, 2022 15:22:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת אסימונים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
יש בעיות ממש לא טובות בממשק המשתמש. צוות ממשק המשתמש צריך לעבוד על זה. במיוחד רשימת החברים מעוצבת גרוע מדי. לשלוח ולקבל מתנה זה כאב. זריקות לייזר לא הורגות לפעמים. צריך הרבה שיפור..
משחק מהנה אבל הספינות איטיות להחריד. אתה מבלה כ-75% מכל משחק בשטח הפקר
מה קורה עם כל המשחקים האלה בחנות Google Play יש לי טלפון ROG חדש של Asus 2 ואף אחד מהמשחקים שלך לא עובד עם IT?! הם ממשיכים להתרסק הם מתחילים אבל אז הם מתרסקים מתחילים להתרסק להתחיל להתרסק אתה יכול בבקשה לעזור לי להבין למה?
לא רע, אבל זה פחות או יותר פשוט עולם של ספינות מלחמה שהועתק והודבק כדי להיות עתידי. אפילו ההדרכה זהה.
Pacific Warships: Naval PvP Akčné hgv
אני מאוד אוהב את המשחק הזה בגלל האופן שבו המשחק זורם באופן טבעי והאיזון הכללי של המשחק. למרות שיש כמה אפשרויות P2W, זה לא התגלגל למה ש-War Robots הפך להיות, והמשחק הוא בסך הכל משחק מיומנות ולא למי יש הארנק הגדול יותר. היבט ה-P2W העיקרי הוא פרימיום, שמגביר באופן דרסטי את זרימת המשאבים עבור מטבעות בסיסיים ואוניברסליים כאחד. הבעיות העיקריות שיש למשחק הזה עבורי היא שיש רק מצב משחק אחד וההתקדמות היא כאב.
המשחק הזה טוב אני אוהב את זה אבל אתה צריך לתת יותר קרדיטים אם מישהו מנצח במלחמה זה לא מספיק אם אני מפסל את הספינה 4 אתה נותן לי רק 12000 זה לפחות לפעמים אתה נותן לי רק 2000 זה לא מספיק כדי לשדרג את הספינה שלנו בבקשה תקן את זה ובבקשה הוסף צוללת במשחק הזה ובבקשה הוסף ספינה חדשה עם רובים ומערכת הגנה חדשה שאמורה להיות נהדרת אני אוהב את המשחק הזה אבל אם תוסיף את הדברים האלה זה אמור להיות כיף יותר לשחק במשחק הזה😃
משחק נהדר אבל מאוד מאוד קשה להשיג ספינות טובות
כשהטעינה שלו פשוט נתקעת שם לא משלימה ולא נכנסת לזה. מה קורה? למה זה לא יכול לטעון ולהתחיל?
זה משחק נהדר, אבל אני מרגיש שהוספת גרסה לא מקוונת (בוטים נלחמים) כדי להכיל ספקטרום גדול יותר של אנשים תגרום למשחק שלך לפנות לכמות גדולה יותר של אנשים.
משחק מעולה מבחינה ויזואלית! אבל שכר מורכב לשחק כבר מההתחלה!
הרבה יותר נחמד לשחק במשחק שהמנהל לא מאט אותו לטובתו. שיחקתי WOWS יותר משנה. רק הלך והחמיר והפך לבור כסף גדול
לא צפוי בצורה טובה. המשחק הזה נהדר מכיוון שכמעט כל המשחקים של סוגי המשחקים האלה הם בתשלום כדי לנצח חוץ מהמשחק הזה. גם אם אתה קונה משהו מהם ההצעות עדיין נהדרות! גם אני התמכרתי למשחק הזה ב-10 הדקות הראשונות! אתה חייב לטחון, אבל הטחינה לא משעממת כמו רוב המשחקים כי אתה תמיד יכול להמציא דרכים נוספות לנצח! זכור שהמשחק הזה דורש אסטרטגיה! אני אוהב את המשחק הזה והמפתחים שעשו את המשחק הזה עשו עבודה מצוינת!
טוב לכולם
אני אוהב את המשחק הזה שהוא פשוט כל כך טוב אבל שוטטתי אם תוכל להביא את ההקדמה של. הספינה או הזהב התחתון לפנה"ס זה פשוט יקר מדי ומאז הקורונה ודברים אחרים וכן, אבל זה משחק ממש טוב ותמשיך לעבוד טוב
המשחק הזה הוא הטוב ביותר שמצאתי מסוגו עבור מכשיר אנדרואיד. הוא אינו שואב את כוח הסוללה ולקח מעט זמן להתקין בהשוואה למשחקים אחרים מסוגו. עם זאת, ניתן לבצע כמה שיפורים כולל הוספת צוללות. יתר על כן, אתה יכול להוסיף סמלים מסוימים שמשמעותם דברים עבור הצ'אט יחד עם האימוג'ים הרגילים, למשל. צבע אחד יכול להיות אות למישהו להגן על נושאת מטוסים בעוד שצבע אחר יכול לעמוד בפני בקשה לסיוע. כדי להפוך את השימוש באותות כמו זה לאפקטיבי, הסמל צריך להיות גלוי רק לחברים לקבוצה, לא לאופוזיציה, והוא צריך להופיע גם באמצע מסכי החברים לקבוצה, כך שיש סיכוי טוב יותר שהם ישימו לב להודעה ויזעיקו עזרה . יתר על כן, זה יהיה נהדר לראות תכונה אפשרית בעתיד שבה שחקנים יכולים ליצור ספינות משלהם, תוך שימוש בחלקים מספינות אחרות שבבעלותם ובנוסף היכולת להאריך שמות ספינות מותאמים אישית. בנוסף שלי, הוספת אלה תשנה את דעתי על המשחק מארבעה כוכבים לחמישה.
אני אוהב את הגרפיקה והשליטה במשחק נהדרת. דבר אחד שהייתי מתקן הוא היכולת להגדיל את הספינה שאתה תוקף.
משחק טוב שצריך חשיבה ביקורתית ואסטרטגיה. המשחק חלק וההאקרים הם מינימליים, רק אחד מאז ששיחקתי.
בעוד PW יכול להיות באמת כיף ומרגש כאשר הוצאתם כמה דולרים (הוגנים), לדעתי ההנאה של המשחק תשתפר במידה ניכרת אם עלות הרכישות בתוך האפליקציה הייתה מופחתת רק מעט. כמו בעוד, אני מבין שהם יכולים להיות שימושיים להכנסת כסף לאולפן, המשחק הזה לדעתי הוא דוגמה לספר לימוד כאשר הסכום שאתה צריך להוציא כדי באמת לקבל סיכוי במשחק פשוט הולך מעט רחוק מדי, וה האיכות וההנאה של המשחק נפגעת כתוצאה מכך (חשבו על 40$ עבור ספינה טובה למדי ו-20$ כדי לשדרג אותו במלואו). אז לדעתי, PW הוא מה שיכול להיות משחק נהדר ומהנה אחרת, שנעצר יותר מדי בגלל עלויות רכישה בלתי סבירות בתוך האפליקציה.
זה עובד לא טוב על שפינה וזה עובד לאת מעוד. ואפשר לעשות הרבה יותר טוב ממה זה באמת
זה משחק ממש מעולה אבל הם צריכים לתקן את ההילוך האיטי והתקלות כשאתה נפגע מכל שלושת הטורפדות מהמשחתת
בהחלט משחק מהנה. אני די מוטרד מזה שאני לא מצליח להוריד אותו לטלפון מוטורולה החדש שלי, במיוחד מכיוון שבדיוק הוצאתי 10 דולר עבור כרטיס העונה ועכשיו אני אפילו לא יכול לגשת למשחק הארור.
משחק מבריק לחלוטין! הגרפיקה מתאימה. אין פיגור. מלבד המשחק המוזר שבו 2 אנשים זזים אבל אף אחד לא במשחק. אבל חוץ מזה לא יכול היה להאשים את המשחק. עבודה מבריקה. טיפ אחד הוא שהמפתחים יקראו את זה. הצג עוד אופני משחק כמו. מלך הגבעה או לכבוש את הדגל. זה יהיה הרבה יותר טוב. היה מקבל 5 כוכבים אם מצבי משחק אחרים היו זמינים.
ערוך: תודה על התגובה, במילים פשוטות קשה מדי להשיג קרדיטים מבלי להוציא כסף אמיתי. אם אקבל 2k עבור כל משחק של 10 דקות, ואני צריך 70k לשדרוג בודד, זה אומר שייקח לי 45 קרבות, או 450 דקות (מעל 7 שעות) כדי להרוויח מספיק כסף. אם אני רוצה ספינה ב-500k, זה אומר 250 קרבות, או 2500 דקות (כמעט 42 שעות)
אני חושב שזה לא הוגן כשהאויב הופך לבלתי נראה ואז נכנס מתחת למים ליד אחת הספינות של הצוות שלי. ורץ ליד הספינה של הצוות שלי במקום שבו אני לא יכול לירות בה. בזמן שהוא יורה טורפדו כרצונו. נכון שהם הופכים לבלתי נראים יש רק שניים אולי שלושה שעושים את זה. אבל האויבים שלי נכנסים מתחת למים כך נראה
תהיה כנה, הייתי משווה את המשחק הזה ל-World of Warships שהוא משחק מחשב מקוון שהם עשו את המחקר שלהם המשחק הזה צף בצורה מדהימה. דירוגתי כאחד מ-10 משחקי הסימולציה המובילים שאי פעם שיחקתי בהם
זה משחק נהדר, אבל התלונה היחידה שיש לי היא שברגע שאתה ברמה גבוהה יותר, אתה עדיין מקבל את אותם דברים כמו אלה ברמה, וזה לא הרבה כאשר אתה מעל רמה 100. אתה אמור לקבל תגמולים גבוהים יותר ככל שאתה ברמה למעלה, נכון? בכל מקרה, אם הייתי יכול להוסיף עוד משהו, הייתי מוסיף צוותים או סיעות שבהם אתה יכול לתרום חלקים, כסף/זהב, כמו גם לשוחח ולצאת למשימות או לקרבות צוותים.
משחק כבר כמה ימים וזה נראה כמו משחק הגון שעשוי לאפשר לך לעשות דברים בלי להוציא כסף אמיתי. כל הכבוד חבר 'ה
חלקי הספינה הרעיון הוא טיפש אם יש לי את המטבע במשחק אני רוצה לשדרג את הספינה שלי אני לא רוצה לעבור דרך קופסאות שלל כדי לשדרג את הספינה שלי. ואיזון המשחק כל כך שבור שאתה אומר שזה משחק מיומנות אבל זה רק מביא אותך עד לכאן כשאתה עומד מול ספינה גדולה ומטופשת שאחד יורה בך בלייזר מוות בלתי נמנע. אני רוצה איזון משחק תקין אחרת זה פשוט השתלם מאוד לנצח.
זו הייתה חוויה כל כך טובה, המשחק היה חלק, קיר האשראי תוקן וכו'. ואז נתקלתי בכמה בעיות "קטנות" 1. יש לי 2 ספינה III ו-1 IV, איך לעזאזל אני אמור להילחם לעומת 2. לטורפים יש את ה"מוזרות" היפה של לפעמים לא לירות 3. או שהצוות שלך מחסל את האויב או להיפך, ברצינות יש כמה בעיות רציניות 4. הביצועים האישיים 100/100 בלתי ניתנים להשגה, תצטרך להטביע את כולם אויבים על זה, וזה בלתי אפשרי 5. קרבות מתחילים בכללותו
איך משיגים רחפנים. אני לא מצליח להבין איך. המשחק הזה טוב מאוד וכך גם הגרפיקה. ☺
כל כך מגניב, אני יכול להילחם, לשדרג ולשוחח, אבל אנחנו צריכים עדכון חדש, האנשים האלה רוצים לשחק עם דרגים אחרים, תהיתי אם אתה יכול להוסיף התאמה פרטית וחדר צ'אט, כי הם רוצים לשחק ביחד ולהתחבר
אוהב את המשחק. רק לא יודע למה זה מתנתק בזמנים אקראיים. חיבור האינטרנט שלי פועל על 50MB.
Happy Cooking: 2022 Chef Fever የተለመደ jbrn
שיחקתי את המשחק והוא נהדר אבל יקר ומשלמים כדי לנצח וקראתי את התגובות על המשחק ואני מאוד אוהב איך אתם עונים בחזרה ומורידים הערות מהשחקנים
Pacific Warships: 海軍対決大海戦 アクション ouzr
המשחק היה כחודש היה מסוגל לשחק רק במשחק ואפילו אף אחד מלבדי על המפה לא היה אויבים אז נסעתי לאט מאוד כמעט ללא סיבוב או שליטה במשך 10 דקות אז מה זה שיחקתי במשחקי ספינה רבים זה כאן הוא ללא ספק הגרוע ביותר ששיחקתי אי פעם ומהם מה אתה צריך לקנות אבל לקנות את מה שהמשחק מת לא להשלים משהו למען האמת הם צריכים לשלם לי בשלב זה על הזמן המבוזבז שלי
Pacific Warships: Naval PvP Екшън mfx
יש לי 4 עצות אליך 1) נפר את הספק החדש כי הוא פועל 2) בצע דוגמה לשינוי פאזל: יש לי 30 פייס מ-levethian אני צריך לשנות אותם ל-20 פייס מהאבולוציה 3) לעשות אירוע לכל השחקנים לא רק שלם כדי לזכות בספינת האירוע 4) הפוך את evo חזק למה אתה מפריע לו, הוא נהיה חלש מדי עכשיו המשחק שלך היה מדהים אבל אחרי כמה עדכונים נהיה גרועים יותר מקווה שאתה מקשיב לשחקנים בחינם תודה
שניים הפכו את המשחק לקל מאוד לשחק מבאס עם כמות הקרדיטים שהוא נותן לך 4 זכיות ומקשה על קניית סירה חדשה אבל חוץ מזה זה משחק טוב
Pacific Warships: Naval PvP Hành động pay
MM: טעינה נכשלה אבל החיבור שלי בסדר... אנא תקן בהקדם האפשרי את עדכון 4/16... עדיין יש את אותן בעיות