Post by maelaxryvecru on Mar 9, 2022 11:44:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Father and Son ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Father and Son IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda generator zlato ▞▞▞
▞▞▞ Father and Son 2022 version ▞▞▞
Zakaj je celo v kategoriji igre...tako dolgočasen, da po namestitvi lika ne moraš delati nič, samo hoditi
Malo počasi gre in težko je razumeti, kaj se dogaja
Ta igra.....kje naj začnem..prvi naslov mislim, da bi bil dolgočasen ..ko pa sem začel igrati ravno neverjetno..koncept, liki, pogledi, še posebej glasba vse so zelo živahni. Vsak gib likov, kako stoji na balkonu, kako govori, kako skicira, kako hodi, kako sploh pije kavo. Človek kaj naj rečem. Lepa zgodba, kratka zgodba, zelo lepo okrašena, ahhh čas se menja, začetek in prekleti konec. Ne vem, kako naj se izrazim, ampak res. Spremenil si koncept igranja iger in ga naredil v čustvo. Resnično te želim spoznati in hvala ti, da si mi polepšal dan. Moja notranja čustva kar vzklijejo. Sem ljubitelj glasbe in glasbe v vsaki dobi...babica, kavarna, gospa v muzeju vau..in končno najslajši dialog, tako boleč kot poživljajoč..samo kar tako naprej.. iščem nadaljevanje.. bog te blagoslovi
Vem, da je ta igra drama in ima globoko lekcijo znotraj vsake zgodbe, upoštevajte z resničnim življenjem, mislim na lekcijo življenja. Moram reči, da v tej igri čutim veliko občutkov. Res se me dotakne, glasba, grafika pa je prijetna. Torej, ta igra mi je všeč.
Stvar je v tem, da ne morem dati ocene, ker ga želim prenesti, vendar se zdi, da ga preprosto noče
Vizualizacija in njena izvedba sta edinstvena in privlačna, a na splošno ni nič drugega. Poimenoval bi jo interaktivna zgodba, ne igra. Nič ni za početi, razen samo hoditi naokoli brez pravega namena. Predvidevam, da če se kdo navezuje na zgodbo, se mu bo morda zdela zanimiva, jaz pa tega žal nisem mogel storiti. Prava igra s temo vizualizacije, podobno tej, bi bila odlična izkušnja.
Kako igrati to igro
Ne razumem
Zelo dolgočasen ...N grafika bi morala biti boljša. N ja, animacija je precej preprosta.. Zgodba je OK. Ampak na koncu mi je dolgčas
V svetu kaosa sta umetnost in ustvarjalnost redki, a resnično cenjeni, da nas napolnita z živahnostjo. Zelo mi je všeč ta čudovita mojstrovina pustolovske aplikacije za igranje vlog.
Ne razumem, kaj bi moral narediti
Dolgočasen
To je bila res izkušnja. Med trajanjem igre se pogosto igrajo moralne, čustvene in psihološke vrednote. Želim si le, da bi lahko trajalo dlje in da vam ne bi bilo treba obiskati dejanskega muzeja, da bi dokončali nekaj zgodbe. Še posebej mi je všeč, da ste vsakemu umetniškemu delu dali svoj primerni kos in da je bilo vsako umetniško delo dobilo svojo lastno situacijo, da pokažete, kaj pomeni in kaj je s tem mišljeno.
Želim si, da bi bila zgodba te igre dolga. S to grafiko bi morali prinesti zelo lepo ljubezensko zgodbo. Način, kako umetnost prikazuje v tej igri, je dober. Grafika je zelo dobra in kul za igranje brez povezave, hvala vam za to igro. ♥♥👍👍
Zmedeno je
Ta igra žrtvuje igranje, da bi bila "umetniška". Posledično trpita oba. V bistvu je simulator hoje z zelo majhnimi interakcijami.
Dobro je, vendar ne pričakovano. Igro sem končal v eni uri, sploh ni težko, mora biti težje
neumen. poceni grafika
Izpolnili boste, še preden boste razumeli
Ne razumem njegove igre
Tako dolgočasno.....
Ne razumem zgodbe igre, vendar je boljša kot konec sveta
Father and Son Aventură uvsd
ne razumem. Samo hodiš naokoli in sploh ne veš, kam bi hodil. Pretenciozen
Prosim, popravite kontrole, morali ste igro zapreti in znova odpreti V nekaj minutah VELIKO krat, ker se liki ne bi premaknili. Ponovno bom namestil in dal 5 zvezdic kasneje, ker se mi zdi to lepa igra.
Ta igra je mojstrovina. Všeč mi je zgodba in zgodovina, zaradi katere me je skoraj spravila v jok, tako da lahko naredite naslednjo takšno igro, zelo ogreje srce
ŠKODA, VSE to je neskončna hoja in DOLGOČASNOST
Meni se ni zdelo dolgočasno
Booba Candy Adventure Παιχνίδια παζλ svg
Zakaj ste zaklenili zgodbo. Zgodba in glasba mi je bila zelo všeč. Želim raziskati celotno zgodbo.
Igra je zelo zasvoji, da je zgodba gladka in izbire, ki jih lahko izberete, želim si, da bi bilo malo več, ko sem bil v igri, je pisalo, da je vist "real live" čarovnica zmedena, vendar je tole zelo neverjetna igra!
Father and Son Aventură uvsd
Igra je tako kot video film, nič zabavnega, v njej je samo pripovedna igra
Mislim, da je šlo vse dobro, ko sem ugotovil, da je igra končana. Trajalo mi je približno eno uro. Od tega sem pričakoval nekaj več. Ni se mi zdelo dovolj veliko. Pričakoval sem, da bo malo globlje. Mislim, da bi mu morali poskusiti dati globlji motiv, malo bolj nejasna čustva. Poskusite ... podaljšajte, šlo je v pravo smer, a nenadoma se je zdelo, da je pisatelj obupal. Lahko bi bilo bolje.... hvala
Simulator počasne hoje, kjer pijete kavo, gledate umetnost in samo sedite in razmišljate o stvareh. res.
Am, to je nepričakovano, zgodba je tako kratka in ne razumem ničesar, kar je napisal razvijalec tega... Ampak to je navdihujoče, spomnim se, da je umrl tudi moj oče.. Hmm, mislim, da bom dal samo 3 zvezdice Resnično ne razumem. Zbogom
Tole je grozno