Post by maelaxryvecru on Mar 9, 2022 11:47:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ häkki kristallid ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Olen kuni toyko tasemeni, läbin 40. taseme, lähen 48. tasemele, see külmub, pean jõudma kuni 36. tasemeni, kavatsen selle mängu kustutada, ma kavatsen saada 5 tärni reitingut, kuid nüüd ma ei saa seda
Ma armastan seda mängu
Paljud reklaamid ei installi seda
Mulle see meeldis ja ma arvan, et see on suurepärane mäng. Ainus, mis mulle ei meeldi, on see, et jõudsin 115. tasemele ja mäng ei luba mul järgmisele tasemele minna.
Palju nalja. Suurepärane graafika. Mõnel tasandil väga raske.
Ma armastan seda mängu ja pärast New Delhi lõpetamist pole enam midagi. Ootan ikka uute riikide tulekut, aga ei midagi. Ma usun, et see on parim kokandusmäng, kuid see vajab rohkem riike. Sellepärast annan kolm starti!
ASMR 컷 시뮬레이션 yihe
Suurepärane aja möödumine................
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulatsioonmängud ybqy
Halvim mäng üldse. Pärast 1 min tasemel reklaame... Liiga palju talumatut. Ära mängi seda mängu üldse. Ärritab maksimaalselt
Kena hoiab sind hõivatud
See on tore mäng
Olen Tokyo mängu keskel ja ei saa enam mängu alustada, palun abi.
see mäng on kõigi aegade parim mäng ja ma armastan seda
Mulle meeldib mängida
Kena mäng.. Aga kahjuks ma ei saa siseneda teise maailma!!!Kuidas see on?!! Olen juba mitu korda värskendanud. Mõeldes selle mängu kustutamisele / peatamise lõpetamisele!
Väga lõbus, kuid jõudsin teatud tasemele ja vaimukus ei lubanud mul seda teha, nii et desinstallisin selle mängu ja laadisin uuesti alla. Ikka väga lõbus
See on väga tore mäng
Waaaaay liiga palju reklaame, mis desinstallitakse pärast iga taset, võivad olla lõbusad, kuid mitte kõik need rumalad reklaamid ughhhh☹️
Alustasin just 10. tasemel, nii et siiani on see hea
Paljudele kuulutustele
Väga kena mängu probleem on liiga palju reklaame
Suurepärane mäng, palju nalja
Mõelgem, milline on teie järgmine samm.
Palun järgmine linn, sellest on kuu aega möödas, kui ma Rooma lõpetasin ja "varsti tulemas", ma mõtlen selle mängu desinstallida ja unustada.
Olen mänginud palju erinevaid mänge. See on suurepärane.
Ma olen mängude allalaadimisel valiv. Olen proovinud palju kokandusmänge ja sageli lihtsalt installin-mängi-desinstalli. Kuid siiani on see palju parem kui eelmised toiduvalmistamismängud, mida olen proovinud. Ei desinstalli seda kohe nagu eelmisi
See on väga tore mäng. Mul pole sellega probleeme olnud. Mulle meeldib, kuidas klientideks on erinevad kuulsad inimesed ja nad on pärit kuulsatest koomiksitest. Kui te seda loete, peaksite kindlasti kaaluma selle allalaadimist. See on minu jaoks viie tärni mäng.
Armasta seda mängu! Väljakutsuv ja kiirelt läbitud. Soovitan seda mängu, kui soovite midagi, mis teile väljakutseid esitab.
Väga halb mäng
Toit
Väga lõbus mängida
Hea
Kohutav viis mind iga kord, kui mängu lõpetan või sisenen, tagasi esimesele tasemele
Mäng oli algul okei, kuid lakkas töötamast, kui jõudis tasemele 115. See ei lase sul edasi minna uuele seiklusele ja viimases värskenduses on tehnilisi probleeme. Mängu ajal ei saa kliente laadida. Liiga palju tüütuid lisasid! Vaja desinstallida.
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulátory wtyw
Põnev mäng, hea graafika ja väljakutsuvad tasemed
Mis sellest mängust saab? Pärast 3 klienti enam kliente ei tule
Armas mäng
Äge ja sõltuvust tekitav mäng, mul on mängides nii lõbus, et olen 27-aastane, kuid naudin endiselt
Staadiumis 28 see edasi ei lähe
Pärast uuendamist lülitub see alati välja.
Pole paha kokandusmäng, kuid te ei saa uuendamiseks piisavalt münte, nii et ei, ma desinstallin selle
Selle nt üleslaadimine pärast 120. taset ootab 4 uut taset
Ühte asja näitama ja teisi asju kinkima 🤯😤😤
Mäng on väga huvitav ja nauditav. Kasvavad tasemed loovad meile uue ülesande, mis on hämmastav🥰🥰🥰🥰